Pinkstertoernooi

Het eerste zomerevent in Lermoos staat voor de deur. Voor de 19de keer alweer, organisiert de Lermooser voetbalclub FC Raiba Lermoos een internationaal pinkstertoernooi met deelnemers uit maar liefs vijf landen. De zestien elftallen komen uit: Duitsland, Zwitserland, Belgie, Nederland en Oostenrijk.







Naast een aantal spannende wedstrijden biedt het organisatorenteam hieromheen een echte megaparty die maar liefs drie dagen zal duren.






Op vrijdagavond begint het feest met een players-welcome-party in de feesttent, zaterdagavond speelt de band "Chevy 57" en zondag gaat het om 11.00 uur 's-morgens verder met frühschoppen, vanaf 14.00 uur speelt de band "Sonnenschein" en ter afsluiting speelt vanaf 21.00 uur de band "Dreirad" die jullie allemaal wel zullen kennen van de After-Skiparties in het muziekcafé in Ehrwald.

Nog zijn de organisatoren hard bezig met de voorbereidingen. Hun wens voor mooi weer zal in vervulling gaan. De weersverwachting is zonnig en de temperaturen zullen bij de 23° liggen.

De foto's zijn uiteraard van vorig jaar. Het precieze programma en nog meer foto's en videofilmpjes vind je op de website van FC Raiba Lermoos.

P.S. Vorig jaar won de nederlandse club uit Ede.

Geen opmerkingen: